giet-blauw-29pmallen makenMallenmaker en mallenmakerij

De mallenmaker van Noblabla is gespecialiseerd in het vervaardigen van siliconen mallen en polyurethaan mallen voor het gieten van was, hars, beton, gips, rubber en kaarsen. Wij maken lichtgewicht rubber mallen met epoxy steunmallen voor beeldhouwer, beeldengieterij, vormgever en particulier. Voor een mallenmaker met een ruime ervaring en de juiste kennis van materialen, bent u bij mallenmakerij Noblabla aan het juiste adres.

Van diverse objecten kunnen wij een  mal maken : beelden, ornamenten, designobjecten,  3D prints, balusters, reliëfs,  vazen, gebruiksvoorwerpen etc. Deze objecten mogen uit diverse materialen bestaan : was, klei, plasticine, gips, hout, kunststof, brons, metaal etc.

Mallenmaker Noblabla

Siliconen mal voor zowel gietwas als gips. Chris Tap – Jaguar

Mallenmakerij Noblabla te Giessen (N.B.)

Mallenmakerij / Werkplaats

De werkwijze van onze mallenmakerij

U levert een tastbaar model aan, op ware grootte. Van dit model maakt de mallenmaker één of meerdere siliconen mallen / polyurethaan mallen waarmee zeer nauwkeurige reproducties kunnen worden verkregen in de eerder genoemde gietmassa’s. Met gietwerk in hars, was en rubber kunnen wij u ook van dienst zijn, wij zijn zowel een mallenmakerij als een beeldengieterij ! Daarnaast kunt u op onze website een offerte aanvragen voor gietwerk in brons, aluminium, messing en beton.

Advies van de mallenmaker

Indien u uw beelden en objecten zelf wilt gaan gieten, dan kan de mallenmaker u uitgebreid adviseren, hoe u uw mallen het best kunt gebruiken, ook voor het gieten geven wij handige tips mee, zodat u snel en simpel uw eigen afgietsels kunt produceren. Mallen van Noblabla zijn gemakkelijk in gebruik en staan, afhankelijk van de gietmassa, garant voor vele afgietsels.

Kies op de homepagina uw gietmassa en dien geheel vrijblijvend uw offerte aanvraag in en wellicht kunnen wij ook u spoedig als klant verwelkomen in onze Mallenmakerij en Beeldengieterij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en voeg afbeeldingen of schetsen toe, van uw wensen. 

Aanvraag Mallen en Gietwerk 1/3
Kunt u een model aanleveren (tastbaar op ware grootte)?

Maatvoering (H x B x D)

Vul min. 2 velden in

Maximum file size: 10MB

Meerdere afbeeldingen uploaden mogelijk
CAPTCHA
Sending

Wij maken

Siliconen mallen en polyurethaan mallen voor diverse gietmassa’s

Wij maken

Afgietsels in hars, rubber, gietsteen en gietwas (t.b.v de verloren was methode)

Wij leveren GEEN

Mallen uit voorraad, -Materialen, -Voedselveilige mallen, -Gietwerk in heldere hars, -Zeepmallen,-Lifecasting, -Ingegoten objecten, -Gratis advies

mallenmaker van Noblabla

mallenmaker van Noblabla

mallenmaker van Noblabla