giet-blauw-29pmallen makenLaat een mal maken van een beeld of 3D object

Bij Noblabla laat u een mal maken van hoge kwaliteit. Wij maken siliconen mallen en polyurethaan mallen voor het gieten van hars, was, beton, gips, rubber en kaarsen. Onze rubber mallen staan bekend om hun nauwkeurigheid en duurzaamheid. Zo laten talloze beeldhouwers, gieterijen, vormgevers en particulieren hun mallen maken door mallenmakerij Noblabla.
Van talloze objecten kunnen wij een mal verzorgen, niet alleen van beelden en ornamenten, ook van 3D prints, vazen, balusters, gebruiksvoorwerpen maken wij siliconen mallen.

Mal maken

Overhandigen beeldje aan Willem van Hanegem – Icoon in Beeld

Mal maken van hoogstaande materialen

Voor uw mallen maken wij slechts gebruik van hoogstaande materialen: een uiterst sterke siliconen rubber met hoge trekweerstand en lichtgewicht epoxy voor de steunmallen. Mallen van grotere objecten worden voorzien van een stalen armatuur en gietstandaard. Van kleinere en vlakke objecten maken wij zgn. stortmallen (blokmallen), uit één deel rubber, vacuümgetrokken.

Hoe werken wij?

U levert een model aan, op ware grootte, in bijv. was, klei, gips, kunststof, hout, metaal, brons etc. Van dit model kunnen wij één of meerdere mallen maken, waarmee uiterst nauwkeurige reproducties kunnen worden gegoten in bovengenoemde gietmassa’s. Ook voor dit gietwerk kunt u terecht op onze website. Maak uw keuze op de homepagina en ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor mallen en gietwerk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en voeg afbeeldingen of schetsen toe, van uw wensen. 

Aanvraag Mallen en Gietwerk 1/3
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Meerdere afbeeldingen uploaden mogelijk
Sending

Wij maken

Siliconen mallen en polyurethaan mallen voor diverse gietmassa’s

Wij maken

Afgietsels in hars, rubber en gietwas (t.b.v de verloren was methode)

Wij leveren GEEN

Mallen uit voorraad, -Materialen, -Voedselveilige mallen, -Lifecasting, -Ingegoten objecten, -Gratis advies

Mal maken

Mal maken

Mal maken