giet-blauw-29pmallen makenSiliconen mal

Voor een siliconen mal van hoge kwaliteit kunt u terecht bij mallenmakerij en beeldengieterij Noblabla. Wij hebben 20 jaar ervaring met het maken van siliconen mallen, geschikt voor het gieten van hars, was, beton, gips, rubber en kaarsen. Van het model dat u aanlevert (tastbaar, ware grootte) kunnen wij een enkel- of meervoudige mal maken, waarmee uw object kan worden gereproduceerd in één van de genoemde gietmassa’s.

Siliconen mal van hoogstaande materialen

Onze mallen onderscheiden zich door nauwkeurigheid, duurzaamheid en gewicht, door het gebruik van kwalitatief hoogstaande siliconen rubber en lichtgewicht epoxy, kunnen wij een mal realiseren, die garant staat voor vele gedetailleerde afgietsels.
Van kleine, eenvoudige objecten maken wij mallen, uit één deel rubber, z.g.n. stortmallen/blokmallen, siliconen mallen van grotere objecten worden toegerust met epoxy steunmallen, een gietstandaard en, indien nodig, een stalen armatuur.

siliconen mal

siliconen mal

Noblabla maakt mallen van siliconen voor, met name, beeldhouwers, gieterijen, vormgevers en particulieren. Daarnaast maken diverse instellingen, bouwbedrijven, gemeenten, en diverse medische bedrijven gebruik van onze diensten.

Siliconen mal laten maken

Indien u een siliconen mal wilt laten maken van uw object, kunt u op de homepagina uw gewenste gietmassa kiezen en een geheel vrijblijvende offerte aanvragen en ontvangen.
Vergeet u hierbij de afbeeldingen en afmetingen van uw object niet toe te voegen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en voeg afbeeldingen of schetsen toe, van uw wensen. 

Aanvraag Mallen en Gietwerk 1/3
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Meerdere afbeeldingen uploaden mogelijk
Sending

Wij maken

Siliconen mallen en polyurethaan mallen voor diverse gietmassa’s

Wij maken

Afgietsels in hars, rubber en gietwas (t.b.v de verloren was methode)

Wij leveren GEEN

Mallen uit voorraad, -Materialen, -Voedselveilige mallen, -Lifecasting, -Ingegoten objecten, -Gratis advies

siliconen mal

siliconen mal

siliconen mal