mallen makenKaarsen Mallen

Noblabla maakt kaarsen mallen, voor het gieten van exclusieve en bijzondere kaarsen.

Met onze kaarsen mallen kunnen bijzondere en gedetailleerde kaarsen worden gemaakt, hiervoor kunnen wij meerdelige siliconen mallen maken, evt. voorzien van lichtgewicht epoxy steunmallen. Een kaars mal van Noblabla is makkelijk in gebruik, zorgt voor een nauwkeurige afdruk en staat garant voor vele afgietsels. Paraffine en stearine hebben nauwelijks of geen invloed op onze siliconenrubber, waardoor, bij normaal gebruik, uw kaarsen mallen jarenlang meegaan.

Kaarsen mal in uitvoering met origineel (3D print) en PU hars dochtermodel.
Kaarsen mal van Domtoren met 2 afvormingen – Snellies Waskit.
Kaarsen mal van siliconen rubber
2-delige kaarsen mal van siliconenrubber. Domtoren – Snellies Waskit
Voor eenvoudigere vormen maken wij eendelige siliconen mallen, uit één deel rubber vacuümgetrokken. Een voordelige èn duurzame uitvoering. Om er zeker van te zijn, dat de kaars makkelijk kan worden ontvormd, kunnen wij diverse siliconenrubbers inzetten, in elke gewenste hardheid (shore). Kaarsen mallen voorzien wij van een uitsparing, voor de lont, die simpel kan worden gecentreerd d.m.v. twee siliconen ankers en bijv. een ijsstokje. Voor het maken van kaars mallen hebben wij een model, op ware grootte, nodig . Kunt u slechts één of enkele modellen aanleveren en wilt u mallen laten maken, in een grotere oplage ? Wij kunnen, d.m.v. een moedermal, meerdere dochtermodellen vervaardigen, hiermee kunnen grotere oplages worden geproduceerd, tegen concurrerende prijzen.

Voor instellingen die zich richten op werk en dagbesteding, kunnen wij een siliconen mal voor kaarsen op maat maken, zo houden wij rekening met de beperkingen van uw cliënten, zodat het gieten van de kaarsen op simpele wijze kan worden verricht. Eenmaal onder de knie blijkt het gieten met kaarsen mallen vaak een aangename bezigheid die tot verrassende resultaten leidt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en voeg afbeeldingen en afmetingen toe van uw model. 

Aanvraag Mallen en Gietwerk 1/3
Kunt u een model aanleveren (tastbaar op ware grootte)?

Maatvoering (H x B x D)

Vul min. 2 velden in

Maximum file size: 10MB

Meerdere afbeeldingen uploaden mogelijk
CAPTCHA
Sending

Wij maken

Siliconen mallen en polyurethaan mallen voor diverse gietmassa’s

Wij maken

Afgietsels in hars, rubber, gietsteen en gietwas (t.b.v de verloren was methode)

Wij leveren GEEN

Mallen uit voorraad, -Materialen, -Voedselveilige mallen, -Gietwerk in heldere hars, -Zeepmallen,-Lifecasting, -Ingegoten objecten, -Gratis advies

Kaarsen mal met pit.
Enkelvoudige kaarsen mal
Kaarsen mal met origineel (3D print) en PU hars dochtermodel voor meerdere mallen.
Kaarsen mal van Domtoren – Snellies Waskit.
Siliconen mal voor kaarsen met pit.
Kaarsen mal van siliconen rubber met epoxy steunmallen en pit.